ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα Εκλογές 2015: Οι αποδόσεις για την εκλογική “μάχη”

Μετά και την 3η Ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας που αποδείχθηκε άκαρπη, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε την Τρίτη τον Κάρολο Παπούλια και ζήτησε τη διάλυση της Βουλής προκειμένου να γίνουν εκλογές όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Στοίχημα Εκλογές 2015: Οι αποδόσεις για την εκλογική

Στοίχημα Εκλογές 2015: Μετά και την 3η Ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας που αποδείχθηκε άκαρπη, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε την Τρίτη τον Κάρολο Παπούλια και ζήτησε τη διάλυση της Βουλής προκειμένου να γίνουν εκλογές όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε την 25 Ιανουαρίου και οι πρώτες αποδόσεις για τη μάχη Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους. Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει καταφανές προβάδισμα καθώς ο Stoiximan το δίνει φαβορί για την πρώτη θέση σε απόδοση 1.10.

Από την άλλη η παράταξη του Αντώνη Σαμαρά παίζεται σε απόδοση 6.50, αρκετά υψηλή σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν να κλείνει η “ψαλίδα” με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή “Άλλο Κόμμα” που προσφέρεται σε απόδοση 100.000, μία επιλογή που φαντάζει αρκετά δύσκολη έως αδύνατη τη δεδομένη στιγμή.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 41 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως ο Stoiximan που ειδικεύεται πλέον στο να προσφέρει Ειδικά Στοιχήματα γρήγορα και σε υψηλές αποδόσεις έχει ακόμα δύο επιλογές για τους λάτρεις του είδους.

Συγκεκριμένα η εταιρεία προσφέρει το γεγονός “Διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ” με τα lines να είναι στο 3.75%. Το -3.75 του κόμματος της Κουμουνδούρου προσφέρεται στο 1.87, ενώ στην ίδια απόδση δίνεται και το +3.75% του κόμματος του Μεγάρου Μαξίμου,

Κλείνοντας στην πρώτη τριάδα Στοιχημάτων που προσφέρει ο Stoixima.gr βρίσκουμαι το ερώτημα “Θα μπουν οι ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή;”. Το “Ναι” προσφέρεται σε απόδοση 1.60, ενώ το “Όχι” για το κόμμα του Πάνου Καμμένου δίνεται σε απόδοση 2.20.

Στοιχηματίστε τώρα άμεσα και σε υψηλές αποδόσεις στον Stoiximan στην κατηγορία: Στοίχημα Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.