ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνεχίζει ως έχει

Μετά και την φυγή του Τζούλιαν Ράιτ, έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, να τσεκάρει την αγορά για την απόκτηση ενός ψηλού, όμως πρόθεση για κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν υπάρχει.

Συνεχίζει ως έχει

Ο Τζούλιαν Ράιτ, αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του «τριφυλλιού» καθώς οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του. Έτσι το κενό που δημιουργείται αποφασίστηκε να το καλύψει ο Γιώργος Διαμαντάκος και να μην γίνει κάποια προσθήκη προς το παρόν.

Επίσης στον Παναθηναϊκό και να ήθελαν κάποια μεταγραφή για την Ευρωλίγκα, δεν μπορούν να κάνουν, καθώς οι ημερομηνίες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου στο top16 έχουν εκπνεύσει.

Οι «πράσινοι» όμως έχουν τα μάτια τους ανοικτά και δεν αποκλείεται αν βρουν κάτι εξαιρετικό στην αγορά, να κινηθούν άμεσα και να τον κλείσουν.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.946 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που προέχει τώρα στο «τριφύλλι», είναι οι εντός συνόρων υποχρεώσεις τους και το μυαλό όλων, έχει στραφεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (4/1).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.