ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Θα βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη το 2015;

Οι πρόσφατες εξελίξεις με τη εκλογή του Προέδρου και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 25 Ιανουαρίου του 2015 επανέφεραν το κλίμα αβεβαιότητας στις αγορές και ερώτηση που κυριαρχούσε τα προηγούμενα χρόνια στα χείλη των Ευρωπαϊων εταίρων "Θα βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη". H Paddy Power "άνοιξε" το Στοίχημα - Δείτε τις αποδόσεις

Στοίχημα: Θα βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη το 2015;

Οι πρόσφατες εξελίξεις με τη εκλογή του Προέδρου και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 25 Ιανουαρίου του 2015 επανέφεραν το κλίμα αβεβαιότητας στις αγορές και ερώτηση που κυριαρχούσε τα προηγούμενα χρόνια στα χείλη των Ευρωπαϊων εταίρων “Θα βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη”.

Την ώρα που αρχίζει να ανεβαίνει ο “προεκλογικός πυρετός” στην Ελλάδα και οι πρώτες αποδόσεις από τους εγχώριους Book έχουν ανοίξει, η Paddy Power γνωστή αγγλική εταιρεία στοιχημάτων έρχεται να μας… θυμίσει πως οι διαδικασίες στην Ελλάδα δεν είναι αποκομένες από τις άλλες χώρες και να θέσεις προς στοιχηματισμό την εξής ερώτηση:

“Θα βγει η Ελλάδα από την Eυρωζώνη το 2015”;

Το “Όχι” είναι το… φαβορί ξαι προσφέρεται σε απόδοση 1.30, ενώ το “Ναι” παίζεται στο 3.20.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 44 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις και κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για τοποθετήσετε και εσείς το δικό σας Στοίχημα (Αριστερά στην κατηγορία Politics, European Politics).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.