ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει»

Ο Γιώργος Ρούσης μιλάει στην εφημερίδα «Πράσινη» και κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, μιλάει για τους στόχους της ομάδας και αναφέρεται στην σοβαρή δουλειά που έχει ξεκινήσει να γίνεται από την περυσινή σεζόν.

Ρούσης: «Αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ των γυναικών δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο εξαιρετικό ξεκίνημα της φετινής σεζόν, που βρίσκει τις «πράσινες» πρώτες και αήττητες στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του και να δώσει τις δικές του ευχές για την νέα χρονιά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ρούση στην «Πράσινη»:

«Στις αρχές του 2014 η ομάδα έκλεισε τη σεζόν στην 3η θέση, πετυχαίνοντας τους στόχους που είχε θέση την περσινή σεζόν. Το καλοκαίρι θέλαμε να ενισχύσουμε την υπάρχουσα ομάδα ώστε να έχουμε μια εξέλιξη και να κάνουμε κάποια βήματα παραπάνω από πέρσι. Τα πρώτα δείγματα αυτής της προσπάθειας είναι πολύ θετικά και οφείλονται κυρίως στην δουλειά που είχε ξεκινήσει να γίνεται από την προηγούμενη χρονιά.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη φετινή σεζόν κάναμε έναν αήττητο πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα και κυρίως δείξαμε μια σοβαρότητα και σταθερή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια, όμως ο άτυπος τίτλος του Πρωταθλητή Χειμώνα δεν σημαίνει για εμάς κάτι, αφού στο τέλος πάντα κάνουμε… ταμείο. Θέλουμε να διατηρήσουμε την απόδοση της ομάδας μας σε υψηλά επίπεδα, να είμαστε μαχητικοί και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι.

Ο στόχος μας για τη σεζόν που διανύουμε, είναι η συμμετοχή μας στους τελικούς του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ για τη νέα χρονιά, πάνω από όλα να έχουμε υγεία. Μακάρι και όλα τα τμήματα του «τριφυλλιού» να πετύχουν τους στόχους τους, καθώς όσο πιο δυνατός είναι ο Παναθηναϊκός σε όλα τα τμήματα τόσο καλύτερο είναι για όλο το σύλλογο. Τέλος εύχομαι οι οπαδοί να είναι και φέτος μαζί μας και στο τέλος να είναι υπερήφανοι για την ομάδα μας. Θέλουμε όσο το δυνατόν συντομότερα να τους ανταμείψουμε!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.