ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζονται οι αναφορές σε Καρέλη

Ο Νίκος Καρέλης συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον ιταλικό Τύπο, ο οποίος και αναφέρει και πάλι το ενδιαφέρον της Τορίνο για τον παίκτη.

Συνεχίζονται οι αναφορές σε Καρέλη

Ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τον μέλλον του Καρέλη, αφού από την ΠΑΕ τονίζεται πως δεν υπάρχει σκέψη για πώληση του παίκτη, παρά μόνο αν έρθει μία πρόταση τόσο μεγάλη που δεν θα μπορεί να απορριφθεί.

Παρόλα αυτά όμως, οι Ιταλοί συνεχίζουν να μιλούν για το έντονο ενδιαφέρον της Τορίνο που ψάχνει για ενίσχυση στην επίθεση της, αλλά δεν αναφέρουν πουθενά κάτι για πρόταση ή για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.