ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λέτο: «Τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο φαίνεται να γνωρίζει για την «τρέλα» των φίλων του Παναθηναϊκού, σχετικά με την επιστροφή του στην ομάδα και μάλλον και ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει για λογαριασμό του συλλόγου.

Λέτο: «Τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα»

Ο Λέτο που αγωνίζεται στην Κατάνια, ακούει τα όσα λέγονται για το πρόσωπο του τις τελευταίες εβδομάδες και με τις φήμες για επιστροφή του να βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, πήρε και ο ίδιος θέση.

Ο Αργεντινός άσος λοιπόν με tweet που έκανε, άφησε να εννοηθεί πως θα επιθυμούσε και ο ίδιος την επιστροφή του στο «τριφύλλι», αφού όπως αναφέρουν και ιταλικά μέσα, ο Λέτο είναι κοντά στο να λύσει την συμφωνία του με την Κατάνια και ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη του επιλογή.

Από την άλλη μεριά, η ΠΑΕ δεν βλέπει αδιάφορα το θέμα, αφού ο Λέτο είναι ένας παίκτης που θα βοηθούσε την ομάδα, ενώ παράλληλα ο Αργεντίνος δεν ζητάει παράλογα πράγματα αφού ξέρεις τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου, την δεδομένη στιγμή.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.