ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν υπάρχουν συζητήσεις με Λέτο»

Την ώρα που το tweet του Λέτο έβαλε «φωτιά» στους φίλους του Παναθηναϊκού, η θέση της ΠΑΕ παραμένει η ίδια στο συγκεκριμένο θέμα και όπως τονίζεται την δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τον παίκτη.

«Δεν υπάρχουν συζητήσεις με Λέτο»

Ο Αργεντίνος δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στο «τριφύλλι» καθώς δεν είναι ικανοποιημένος στην Κατάνια, αλλά ο Παναθηναϊκός την συγκεκριμένη στιγμή έχει άλλες προτεραιότητες για την ενίσχυση της ομάδας.

Έτσι λοιπόν η όποια συζήτηση για Λέτο, θα μπορεί να γίνει από το καλοκαίρι χωρίς και πάλι κάτι να είναι σίγουρο. Αυτό που ξεκαθαρίζεται πάντως από την ΠΑΕ, είναι πως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση με τον παίκτη ή τον μάνατζερ του.

Άλλωστε, προτεραιότητα συνεχίζει να είναι αυτή την στιγμή η θέση του κεντρικού αμυντικού και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλοι στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.