ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φύσσας: «Μόνος χαμένος ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάκης Φύσσας σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο μόνος χαμένος απ' όλη αυτή την κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός.

Φύσσας: «Μόνος χαμένος ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είναι δυνατόν να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου και να στέλνουμε αιτήματα για το τι θα συμβεί σήμερα. Όταν στείλαμε το αίτημα, δεν το είδαμε τυχαία μια μέρα και είπαμε να γίνει έτσι. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, καλώς ή κακώς παίξαμε ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να εμπιστεύονται την άποψή μας. Είμαστε μια ομάδα που έχει ανθρώπους που γνωρίζουν ποδόσφαιρο και δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, όπως μας αντιμετωπίζουν. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, εδώ έχει ή ομίχλη ή πάγο. Η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, χάσαμε 26 λεπτά σήμερα, θα παίξουμε 15 λεπτά, συν πέντε και άλλα 45 χωρίς ρυθμό. Είμαστε μια ομάδα που διεκδικούμε την κορυφή, όλο αυτό είναι μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού».

Στη συνέχεια ο Φύσσας είπε: «Πέρασαν 26 λεπτά ανύπαρκτα, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, με δυο τρεις διακοπές. Η κατάσταση ήταν για γέλια. Θα πρέπει κάποιοι να σταματήσουν να σκέφτονται μόνο το πώς θα κερδίσουν και θα πρέπει να κοιτάξουν το σωστό και πως αυτό θα γίνεται. Κι εμείς κι ο ΠΑΣ Γιάννινα κατεβήκαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο για να κερδίσουμε. Αποφασίσαμε να γίνει το παιχνίδι αύριο στις 15:00 κι αυτό που περιμένουμε είναι η απάντηση της Λίγκας, αν θα δεχθεί αυτή τη συμφωνία μας γιατί αύριο στις 19:30 πάλι αυτόν τον καιρό θα έχει».

Τέλος σχολίασε: «Φυσικά και αναστατώνεται η ομάδα, είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για όλα όμως. Θα έπρεπε να μπουν και οι δυο ομάδες σε συνθήκες πραγματικού παιχνιδιού κι ο καλύτερος να κέρδιζε. Εγώ θεωρώ ότι καλύτερος είναι ο Παναθηναϊκός και θα κέρδιζε».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.