ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ομίχλη σε Γιάννενα και… Σούπερ Λιγκ

Μετά και το χθεσινό… τοπίο στην ομίχλη, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός, ξαναπατάνε χορτάρι σήμερα στις 15:00 (Novasports1, panathinaikos24.gr), για τη συνέχεια του ματς, που διακόπηκε στο 31΄, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στους Ζωσιμάδες.

Ομίχλη σε Γιάννενα και… Σούπερ Λιγκ

Οι «πράσινοι» όπως και οι Γιαννιώτες έχασαν ένα μισάωρο περίπου μπαινοβγαίνοντας χθες στα αποδυτήρια του σταδίου των Ιωαννίνων, σε ένα ματς που αν το αίτημα του Παναθηναϊκού για αλλαγή ώρας γινόταν δεκτό, τώρα θα μιλούσαμε για μπάλα και για τίποτα άλλο.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη στάση της Λίγκας αλλά και της συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς στο βωμό… της διαφύλαξης του προϊόντος, δεν δέχθηκαν την αλλαγή της ώρας, που θα είχε λύσει μια και καλή το θέμα.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, κ. Μποροβήλος, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, χθες το βράδυ, έδειξε να μην… συγκινείται και πολύ, τονίζοντας χαρακτηριστικά και σε υψηλούς τόνους, ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει παίξει σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες κατά καιρούς και δεν διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι η ομάδα που εκπροσωπεί ο κ. Μποροβήλος δεν διαμαρτύρεται ποτέ, δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις, καθώς είναι ολοφάνερο το γιατί…, σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορεί κανείς να μην λαμβάνει υπόψη του την σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστών και θεατών, ενώ όσον αφορά το «μπαλάκι» που πέταξε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, στη συνδρομητική τηλεόραση, ας μας πει κάποιος, τελικά αν χθες το «προϊόν» διαφημίστηκε η όχι…, αφού όσοι κάθισαν απέναντι στις τηλεοράσεις τους, μόνο μπάλα δεν είδαν.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι δύο ομάδες θα παραταχθούν σήμερα στις 15:00, με τις ίδιες συνθέσεις, για να παίξουν από το 40΄και μετά, με 19΄λεπτά δεδομένες καθυστερήσεις, συν ότι προκύψει.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Στρούνα, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Χαρίσης, Ίλιτς, Τσάβες, Λόπεθ (στον πάγκο Σωτηρίου, Μπέριος, Ηλιάδης, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Γιάκος, Μανιάς).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Λαγός, Ζέκα, Μπούι, Ατζαγκούν, Ντίνας, Καρέλης (στον πάγκο Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Δώνης, Πράνιτς).

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.