ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημήτρης Στρατής

Πιστός στην παράδοση

Για ακόμα μία φορά ο Παναθηναϊκός είναι κακός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια στιγμή ο Σωτήρης είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στην μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού». Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Πιστός στην παράδοση

Ο Παναθηναϊκός -πιστός στην παράδοση που τον θέλει κακό μετά από διακοπή πρωταθλήματος –εδώ και λίγη ώρα δεν ξέρει αν πρέπει να λυπάται ή να χαίρεται με το αποτέλεσμα στο βοσκοτόπι των Ζωσιμάδων. Ο Αναστασίου είπε πως είναι καλή εξέλιξη για την ομάδα ότι δεν έχασε όμως θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει αν ο «παλαιστής» δεν χαράμιζε όλες τις προσπάθειες που του δόθηκαν.

Αν όντως η Τορίνο δίνει 4.000.000 ευρώ για τον Καρέλη (μαχητικός, φιλότιμος, σβέλτος αλλά με σοβαρότατα θέματα σε τελειώματα και τεχνική) μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να εκλάβουμε την «γραμμή» της διοίκησης ότι ο Νίκος δεν είναι προς πώληση. Με αυτά τα χρήματα όχι μονο καλύπτεις την χασούρα από τα 2.5 εκ. ευρώ που έχασες καλοκαιριάτικα από τη Σταντάρ αλλά σου περισσεύει  αξιόλογο ποσό για ενισχύσεις.  Φαινομενικά η αύξηση της διαφοράς από την κορυφή προκαλεί απογοήτευση όμως η αστάθεια των πρωτοπόρων συν το ευνοϊκό πρόγραμμα (μέχρι τις 14.2 όταν η ομάδα κατεβαίνει Ηράκλειο) αφήνουν ελπίδες για το…θαύμα!

Η επανένταξη του Σωτήρη Νίνη θα δώσει στην ομάδα ένα συντονιστή στον άξονα απαλλάσοντας τον Ζέκα από ρόλους Σούπερμαν που καλείται να παίξει κόβοντας και ράβοντας μπροστά και πίσω. Ο Πορτογάλος δεν ήταν σε καλή μέρα σήμερα κι ο κυπελλούχος αδυνατούσε να αλλάξει τρεις πάσες. Ο Μπούι ήταν τρισάθλιος, το μπαρμπαδάκι από την Ήπειρο για μια ακόμα φορά απέφυγε να πάρει πρωτοβουλιές (η μπάλα πήγαινε διαρκώς προς την μεριά του Χουχούμη), Μπεργκ-Κλωναρίδης δεν πρόλαβαν να πάρουν την ενέργεια του αγώνα (αν κι ο Σουηδός πρόλαβε να βγάλει μια πάσα «πάρε-βάλε» στον Καρέλη).

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ