ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Μποχωρίδη, Παππά και πολύ κρύο..

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω του κρύου, ενώ παράλληλα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε τους Μποχωρίδη και Παππά να κάνουν κανονικά προπόνηση.

Με Μποχωρίδη, Παππά και πολύ κρύο..

Η θέρμανση στο κλειστό του ΟΑΚΑ μπορεί να λειτουργούσε κανονικά, αλλά το πολύ κρύο που επικρατεί σε όλη την χώρα την έκανε την «ζημιά» του, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να προπονηθούν κάτω από πολύ κρύο.

Ωστόσο τα ευχάριστα ήρθαν από αλλού για τον Ιβάνοβιτς, αφού οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Νίκος Παππάς προπονήθηκαν κανονικά και θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.