ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο παράγοντας… Μπεργκ

Ο Μπεργκ φάνηκε χθες στους Ζωσιμάδες ότι δεν είχε δυνάμεις λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί εδώ και μέρες, γι΄ αυτό το λόγο και δεν ξεκίνησε βασικός στο ματς.

Ο παράγοντας… Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ διανύει μια… μάλλον περίεργη σεζόν, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός που είχε τον έβγαλε νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η επιστροφή του συνοδεύτηκε από ένα καταπληκτικό γκολ με τον Παναιτωλικό στο κύπελλο, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει τον απαιτούμενο ρυθμό στο παιχνίδι του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χθεσινό παιχνίδι στα Γιάννενα, όπου ο Σουηδός φάνηκε να μην έχει… ανάσες, παρά το γεγονός πως μπήκε ως αλλαγή στο ματς. Η ίωση που τον ταλαιπωρούσε για πολλές μέρες, εξουθένωσε τον οργανισμό του Μπεργκ, με τον Αναστασίου να αναγκάζεται να κρατάει το «βαρύ» του χαρτί στον πάγκο.

Ο Σουηδός και πριν τις γιορτές είχε τα ψιλοπροβληματάκια του… και αν συνυπολογίσει κανείς, ότι επί της ουσίας έχασε το πρώτο μισό της σεζόν, αυτά τα θέματα που προέκυψαν στην πορεία, άφησαν πίσω τον άσο του «τριφυλλιού» αναγκάζοντας, μοιραία, πια και τον Αναστασίου, να διαχειρίζεται τον στράικερ της ομάδας, διαφορετικά.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά δε, διάφορες φωνές… που έκαναν λόγο για μη χρησιμοποίηση του Μάρκους Μπεργκ ως βασικό σε κάποια ματς, συσχετίζοντας το με το συμβόλαιο του…, μάλλον βλέπουν «όνειρα θερινής νυκτός», καθώς ουδεμία σχέση έχει αυτό με την πραγματικότητα.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.