ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οφείλει να το παλέψει…

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε για άλλη μια φορά φέτος να… πάρει ένα διπλό… τίτλου, μένοντας στο 0-0 στους Ζωσιμάδες και πλέον καλείται να κάνει ένα μεγάλο σερί, αν θέλει να κρατήσει επαφή με την κορυφή.

Οφείλει να το παλέψει…

Τρίπολη, Ξάνθη και Γιάννινα, αποδείχθηκαν αφιλόξενα μέρη για το «τριφύλλι» το οποίο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει παρά 2 βαθμούς, στα εν λόγω ματς, βαθμούς που αν τους έπαιρνε τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά…

Σε κάθε περίπτωση και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκεται ένα… κλικ πιο κάτω από τους δυο συνδιεκδικητές του τίτλου, ωστόσο οφείλει να το παλέψει με όλες του, τις δυνάμεις, για να μείνει όσο πιο κοντά στην κορυφή και ότι ήθελε προκύψει στο τέλος.

Η εικόνα των δυο πρωτοπόρων δεν βγάζει και μάτια, γεγονός που κρατά προς το παρόν τους «πράσινους» μέσα στο παιχνίδι, αλλά και ο ίδιος ο Παναθηναϊκός, δεν έχει πείσει ακόμα ότι μπορεί να το διεκδικήσει στα ίσα το πρωτάθλημα.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν κάνει το απόλυτο…

Πλέον οι «πράσινοι» στοχεύουν σε ένα σερί, το οποίο σε συνδυασμό με πιθανές απώλειες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, μπορεί να το ξαναβάλει στο «κόλπο». Πέραν του ματς των Χανιών με τον ΑΟΧ για το κύπελλο (Πέμπτη 8/1, 19:30, ΟΤΕsport), ο Παναθηναϊκός, θα παίξει με Εργοτέλη, Λεβαδειακό, Καλλονή και Πλατανιά στη Λεωφόρο, ενώ θα έχει μεσολαβήσει (μετά τη Λειβαδιά) και το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Περιττό να ειπωθεί, πως οι 15 βαθμοί θεωρούνται υποχρεωτικοί, αν θέλει η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να παραμείνει σε τροχιά κορυφής. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να επιτευχθεί ένα μικρό θαύμα, για να κλείσει η ψαλίδα από τον ΠΑΟΚ και το +7, που βρίσκεται τώρα.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.