ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Κόνιαρη αλλά με πολύ κρύο

Χωρίς τον Αντώνη Κόνιαρη συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ματς της Παρασκευής (09/01), στη Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Χωρίς Κόνιαρη αλλά με πολύ κρύο

Στις παγωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου με τις συνθήκες να μην είναι ιδανικότερες, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο συνέχισαν την προετοιμασία τους, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να μετρά μια απουσία, αυτή του Αντώνη Κόνιαρη.

Ο νεαρός γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν μπόρεσε να είναι στη διάθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Παράλληλα στην προπόνηση συμμετείχαν χωρίς πρόβλημα οι Λευτέρης Μποχώριδης και Νίκος Παππάς με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να είναι ικανοποιημένος.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.