ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Μπορούμε να τους κερδίσουμε»

Ως μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία ωστόσο δεν είναι αήττητη, χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Μπορούμε να τους κερδίσουμε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ενόψει και της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Palau Blaugrana» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague. Εκεί χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, αλλά όπως είπε αν το «τριφύλλι» παλέψει και παίξει καλύτερα τότε θα μπορεί να πάρει και το παιχνίδι.

«Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα. Κατά τη γνώμη μου είναι απ’ τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Τους αντιμετωπίσαμε δύο φορές κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και χάσαμε και τις δύο φορές. Αλλά νομίζω πως, αν παίξουμε καλύτερα, μπορούμε να τους νικήσουμε. Σε κάθε περίπτωση θα παλέψουμε σκληρά για τη νίκη» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας εν όψει 2ης αγωνιστικής του Τop 16 ο Ιβάνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.