ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Να έχουμε καλύτερη νοοτροπία»

Στη λάθος νοοτροπία της ομάδας του, στάθηκε γι' ακόμα μια φορά ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του ματς στα Χανιά.

Αναστασίου: «Να έχουμε καλύτερη νοοτροπία»

Παράλληλα ο τεχνικός του τριφυλλιού, αναφέρθηκε στην επανεμφάνιση του Σωτήρη Νίνη με την πράσινη φανέλα, αλλά και στη χρησιμοποίηση πολλών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, στον αγωνιστικό χώρο.

​Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν το τελευταίο ματς του ομίλου. Για εμάς θα ήταν σημαντικό να έχουμε μια καλή εικόνα και για 60-65 λεπτά θα έλεγα είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε 4-5 γκολ. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά όμως σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο τελευταίο εικοσάλεπτο δείξαμε αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε.

Σίγουρα χρειάζεται χρόνος από την άλλη βέβαια θα πρέπει η νοοτροπία μας μέσα στο γήπεδο να είναι καλύτερη. Είχαμε νέα παιδιά στην ομάδα, δώσαμε την δυνατότητα σήμερα σε πολλά παιδιά Έλληνες να ξεκινήσουν και να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Αγωνίστηκαν έξι παιδιά από την ακαδημία μας και θεωρώ ότι αυτό ήταν θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι ένα παιχνίδι δυστυχώς στα τελευταία είκοσι λεπτά για εμάς έδειξε ότι έχουμε πολύ δουλειά στον τομέα της νοοτροπίας καθαρά. Εκεί θα κοιτάξουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας στις επόμενες εβδομάδες και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Ένα σχόλιο για το γεγονός ότι από τους 22 ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα οι 21 ήταν Έλληνες;

«Θα έλεγα ότι είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό και όταν έγινε η αλλαγή Εσόνο υπήρχαν 22 Έλληνες ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι σημαντικό. Πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και να μπορούν όλες οι ελληνικές ομάδες να δίνουν έμφαση στα δικά τους παιδιά και να βλέπουμε πιο πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές ποιοτικούς θα έλεγα για να μπορούν να ανεβάσουν ένα επίπεδο όλες τις ομάδες και το ποδόσφαιρο μας».

Πως κρίνετε την παρουσία του Νίνη;

«Για τον Νίνη ήταν εμφανές ότι του έλειπε αγωνιστικός ρυθμός αλλά από την άλλη φάνηκε η ποιότητα του. Είναι ένας παίκτης δημιουργικός, ένας παίκτης που έχει χαρακτηριστικά που θέλουμε.

Σίγουρα δεν βρίσκεται στο επίπεδο αγωνιστικού ρυθμού αυτού που θέλουμε. Άλλα κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχει κάνει ήδη τους τελευταίους δυο μήνες και συνεχίζοντας τον ίδιο ρυθμό θα έρθει στο επίπεδο που θέλουμε και θέλει και ο ίδιος να είναι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.