ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανουσέλης: «Αν παρουσιαστεί όπως στο ΟΑΚΑ, έχει τύχη»

Ο προπονητής της Εθνικής παίδων, Μάνος Μανουσέλης μίλησε στο Ρ/Σ NovaΣπορ fm 94,6, για τη σημερινή αναμέτρηση του τριφυλλιού κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του top16.

Μανουσέλης: «Αν παρουσιαστεί όπως στο ΟΑΚΑ, έχει τύχη»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως για να πάρει θετικό αποτέλεσμα το τριφύλλι, μέσα στη Βαρκελώνη, θα πρέπει να δείξει την σοβαρότητα που δείχνει στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, κακά τα ψέματα, δεν είναι το φαβορί. Δεν είναι μια συνάντηση που θυμίζει τα επικά παιχνίδια του παρελθόντος. Έχει, όμως, το ειδικό βάρος και τη φανέλα για αυτό το επίπεδο και καλείται να κάνει την υπέρβαση. Να μην κάνει λάθη και να παίξει σωστά, όπως κάνει στο ΟΑΚΑ, όπου η απόδοσή του έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα ματς εκτός έδρας».

Για το προφίλ της Μπαρτσελόνα:

«Τα παιχνίδια στο Top 16 μοιάζουν περισσότερο με ματς των πλέι οφ. Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα με τον ίδιο προπονητή επτά χρόνια. Παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά στο πέντε εναντίον πέντε και δεν πάει στην τύχη καμία κατοχή. Παίζει το ίδιο εντός κι εκτός έδρας, δείχνοντας προσήλωση σε κάθε συνθήκη. Αυτή τη στιγμή προέρχεται από τρεις σερί ήττες, της λείπουν ο Ναβάρο, ο Όλεσον και ο Αμπρίνες, ενώ έχει αλλάξει κάποια πράγματα με τη συμμετοχή των Ντόελμαν και Σατοράνσκι που φέτος ανακαλύπτουν τι σημαίνει Ευρωλίγκα».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το μειονέκτημα του Παναθηναϊκού:

«Πιστεύω πως το βασικότερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού στην αρχή της σεζόν ήταν οι τραυματισμοί και δεν μπορούσε να κάνει την προετοιμασία που θα ήθελε. Μετά, με την επιστροφή των τραυματιών, μπήκε σε νέο ρυθμό, με έναν προπονητή που ήθελε πιο γρήγορο παιχνίδι. Τώρα, η ομάδα έχει πάλι κάποιους τραυματισμούς και αντιμετωπίζει τα προβλήματα που έχει το ρόστερ του. Με εξαίρεση τον Μπατίστα δεν έχει άλλον παίκτη να παίζει κοντά στο καλάθι, κάτι που ισχύει και για τον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.