ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Για το σερί με τον κόσμο του

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επανέρχεται στη δράση και υποδέχεται (3μ.μ.) στον «Τάφο του Ινδού» τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Για το σερί με τον κόσμο του

Με όπλο τους οπαδούς που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών, ένεκα και της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης που έπεται της αναμέτρησης αυτής, το «τριφύλλι» θέλει να διευρύνει το σερί του!

Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, παρά τις δυσκολίες τις εβδομάδας εξαιτίας του καιρού αλλά κάποιες ιώσεις με τον προπονητή του Παναθηναϊκός, Πέτρο Πρέκα να εφιστά την προσοχή:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκεται μεν χαμηλά στη βαθμολογία αλλά είναι μπασκετική και έχει παλέψει όλα τα ματς. Επίσης, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος κάτι που την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Μοναδικός στόχος για εμάς είναι η νίκη» ενώ έκανε και το καθιερωμένο κάλεσμα:

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 315 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θέλουμε τον κόσμο να μας ενισχύσει, όπως κάθε φορά, δίνοντας μας περισσότερη ενέργεια και ένα έξτρα κίνητρο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών:

12μ.: ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ-Πρωτέας Βούλας: Παπαδόπουλος-Τσιαπλής (Τζιοπάνος)

12μ.: Εργάνης: Αθηναϊκός-Ιπποκράτης Κω Πόντας-Αναγνώστου (Σταύρου)

1μ.μ.: Επταπυργίου: Παναθλητικός-Τερψιθέα Τσουμαχίδης-Ζαχαρής (Φωτιάδης)

2μ.μ.: ΑΠΧ Αργοναύτες: Ελληνικό-Αναγέννηση ΝΡ Βαλούρδος-Μπανασάκης (Βιδάλης)

3μ.μ.: Παναθηναϊκού: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Β. Μακρής-Κώτσου (Πετράκης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.