ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε απολογία ξανά…

Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την συμπεριφορά των οπαδών του στους αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλη.

Σε απολογία ξανά...

Στα πειθαρχικά όργανα της λίγκας, κλήθηκε να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός σχετικά με τη συμπεριφορά των οπαδών του στα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η κλήση για τα Γιάννενα:

«Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά  των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η κλήση για το ματς με τον Εργοτέλη:

«Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός-ΠΑΕ Εργοτέλης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.