ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θλάση ο Μποχωρίδης

Με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να μπαίνει στα «πιτς» λόγω θλάσης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις την Παρασκευή (16/01), στο ΟΑΚΑ.

Θλάση ο Μποχωρίδης

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού», καθώς ο Λευτέρης Μποχωρίδης υπέστη θλάση και τέθηκε εκτός πλάνων για την αναμέτρηση κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Ο νεαρός γκαρντ είχε μείνει εκτός λόγω ενός τραυματισμού και πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σε φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα, υπέστη εκ νέου θλάση στον τετρακέφαλο και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του, ξεκινώντας παράλληλα και θεραπείες.

Αυτό ήταν και το μόνο πρόβλημα για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού», καθώς στο μυαλό όλων είναι η νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις, έχοντας παράλληλα και τη στήριξη του κόσμου που αναμένεται να βρεθεί στις κερκίδες του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.