ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ντέρμπι με «σύμμαχο» τον κόσμο

Για την Ορεστιάδα, θα ταξιδέψει η ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού χωρίς προβλήματα και με τη βοήθεια του κόσμου, που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Ντέρμπι με «σύμμαχο» τον κόσμο

Οι «πράσινοι» μετά τη σημερινή προπόνηση αναχωρούν το απόγευμα για την Ορεστιάδα, χωρίς προβλήματα και έτοιμοι για ακόμα μια νίκη, έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο που αναμένεται να αγκαλιάσει την αποστολή του «τριφυλλιού».

Για τον αυριανό αγώνα, μίλησε ο Έλληνας διεθνής ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης:

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα και αυτό το έχει αποδείξει η Ορεστιάδα. Εμείς θέλουμε με την ίδια σοβαρότητα του πρώτου γύρου να βλέπουμε τα παιχνίδια και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα. Είναι το πρώτο εκτός έδρας για τη νέα χρονιά και θέλουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε να χτίζουμε ένα σερί νικών. Περιμένω ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας για ακόμα μια αγωνιστική και μαζί θα πάμε για τη νίκη».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 99 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 18.00: Ολυμπιακός – Α.Σ.Άρης Διαιτητές: Μουλά Λ., Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Διαμαντοπουλος. Επόπτες: Μαριδάκης, Χρηστίδης. Γραμματεία: Αλ.Λιάκου Γυμναστήριο Τούμπας 19.00: ΜΕΝΤ – Φοίνικας Σύρου Διαιτητές: Βασιλειάδης, Θεμελής. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Γιωγιού, Μπουκουβάλα. Γραμματεία: Καρακούλια Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.30 (Νοvasports-1): Ορεστιάδα – Παναθηναϊκός Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Σαρμίδης. Γραμματεία: Βενετίδης

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολης 17.00 (Νοvasports-4): Μ.Γ.Σ.Εθνικός – Παμβοχαϊκός Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Τονονίδης, Στάικος. Γραμματεία: Παπαχρήστου Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιάς 18.30: Α.Ο.Κηφισιάς – ΑΕΚ Διαιτητές: Μουλά Ε., Βουδούρης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Δαλέκου, Καντλή. Γραμματεία: Κορρέ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ – Γ.Σ.Λαμία Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Δρανίτσας, Χατζηπαντελή. Γραμματεία: Βαμβά

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.