ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πληγώθηκε» στο φινάλε

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο απέναντι στον Υδραϊκό, αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 6-6, 10 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης, κόβοντας το νικηφόρο σερί των «πρασίνων».

«Πληγώθηκε» στο φινάλε

Οι «πράσινοι» είχαν το παιχνίδι στα χέρια τους, αλλά ένα γκολ του Υδραϊκού στο φινάλε «πάγωσε» τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά το τέλος του πρώτου οκταλέπτου το σκορ ήταν στο 3-1. Στον δεύτερη περίοδο του αγώνα, ο Υδραϊκός ήταν καλύτερος, με αποτέλεσμα το ημίχρονο του αγώνα να λήξει με 4-3 υπέρ του «τριφυλλιού».

Στο τρίτο οκτάλεπτο του αγώνα ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι ανώτερος και κατάφερε να πριν την τελευταία περίοδο να είναι μπροστά στο σκορ με 6-4, αλλά η τελευταία περίοδος ήταν αυτή που «πλήγωσε» το «τριφύλλι».

Εκεί οι παίκτες του Κώστα Λούδη δεν είχαν το καθαρό μυαλό και ο Υδραϊκός το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, ισοφαρίζοντας τελικά το παιχνίδι σε 6-6, με γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης.

 Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 2-1, 0-2.

Παναθηναϊκός: Κόχειλας Ν. 1, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 1, Αφρουδάκης Γ. 3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.