ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Ο Λουκ Στιλ μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και έδειξε την απογοήτευση του για το τελικό σκορ.

Στιλ: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Ο Άγγλος κίπερ που έδωσε κράτησε όρθιο το «τριφύλλι» με την επέμβαση του στο πέναλτι, μίλησε για την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα και για τις χαμένες ευκαιρίες, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως είναι κρίμα που δεν υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Τέλος για την φάση του πέναλτι, ανέφερε πως απλά έπρεπε να κάνει την δουλειά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολο να διευκρινίσουμε τι έφταιξε. Αφήσαμε μισοτελειωμένες τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Το έκαναν πολύ δύσκολο για εμάς όπως έπαιξαν ειδικά στο πρώτο μέρος. Όταν η γηπεδούχους προηγείται μαζεύεται πίσω, εμείς πήραμε ρίσκα, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες αν και δεν ήταν όλες κλασικές για να σκοράρουμε. Είμαστε απογοητευμένοι, είναι κακό αποτέλεσμα, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Θα ήμασταν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία αν δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας: «Άλλες φορές παίζουμε καλά, άλλες όχι, όπως συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Σήμερα δεν είχαμε τους οπαδούς μας κάτι που είναι θλιβερό. Πρόσφατα έμαθα τον λόγο. Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει. Δεν παίζουμε εκτός όσο καλά όσο εντός. Πρέπει να αρχίσουμε να νικάμε εκτός έδρας, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε, γιατί η πίστη είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό στο ποδόσφαιρο».

Για το πέναλτι που απέκρουσε και αν ήταν… κρύος: «Πάντα είμαι έτοιμος. Ακόμη και στη Μόσχα στους -4 ήμουν ζεστός. Ήταν ένα ματς όμως που όντως δεν είχα πολλά να κάνω. Όταν ήρθε το πέναλτι, έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Είμαι στεναχωρημένος που δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε την απόκρουσή μου σε νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.