ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Να τελειώνουμε γρήγορα τα παιχνίδια»

Ο Χρήστος Δώνης αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα δεν μπαίνει όπως θα έπρεπε στα παιχνίδια, ενώ έκανε και το σχόλιο του για την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του.

Δώνης: «Να τελειώνουμε γρήγορα τα παιχνίδια»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως έπρεπε. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε στην πορεία. Να μπαίνουνε στο παιχνίδι και να το τελειώνουμε».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο: «Όπως έχουμε δει σε πολλά ματς, η ομάδα δείχνει να ξυπνάει όταν δέχεται γκολ. Πρέπει να μπαίνουμε καλύτερα και να διεκδικούμε απ’ την αρχή τη νίκη χωρίς να χάνουμε χρόνο».

Για το ματς Κυπέλλου που… έρχεται και την κούραση: «Το ρόστερ είναι μεγάλο, υπάρχουν αρκετοί παίκτες . Όλοι έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.482 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με εξαίρεση την Τούμπα ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει άλλο μεγάλο «διπλό». Είναι θέμα νοοτροπίας, τύχης; «Όταν έχουνε ευκαιρίες όπως αυτές του δευτέρου ημιχρόνου, πρέπει να τις τελειώνουμε. Οι επιθετικοί μας έχουν ικανότητα και δουλεύουμε συνέχεια στις προπονήσεις πάνω σ’ αυτό. Δεν υπάρχει θέμα ικανότητας. Ίσως είναι θέμα τύχης».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Θα δουλέψω. Η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη από πέρυσι, κοιτάμε μόνο προς τα πάνω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.