ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προστατεύει Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη μάχη στην Ξάνθη για το κύπελλο (21/1, 15:00), με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει να προφυλάξει τον Μπεργκ, ο οποίος παίζει χωρίς… ανάσα για 270 λεπτά.

Προστατεύει Μπεργκ

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να ξεκουράσει τον Σουηδό άσο στο ματς με την Ξάνθη, καθώς έχει στα πόδια του τρία 90λεπτα, με Εργοτέλη, Λεβαδειακό και Πανιώνιο και νιώθει αρκετά καταπονημένος, καθώς από την αδράνεια… μέσα σε δέκα μέρες αγωνίστηκε 270 λεπτά.

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να υποστεί κάποιον μυϊκό τραυματισμό (ήδη νιώθει σφίξιμο στους τετρακέφαλους) και ως εκ τούτου, πολύ δύσκολα θα δούμε τον Σουηδό στο βασικό σχήμα στα Πηγάδια, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει καν στη Θράκη.

Όσον αφορά το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα ο Έλληνας τεχνικός στο ματς με τους ακρίτες, δεδομένο είναι πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, όπως η επιστροφή του Νάνο, ωστόσο μετά και την σημερινή προπόνηση θα φανούν περισσότερα, αν και παραδοσιακά ο Αναστασίου δεν… δείχνει ενδεκάδα, παρά το γεγονός πως έχει αποφασίσει ο ίδιος.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.