ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ικανοποίηση για τις πρώτες διώξεις

Από την ΠΑΕ εκφράζεται η ικανοποίηση για τις πρώτες διώξεις από την εισαγγελία Αθηνών, σχετικά με την «εγκληματική οργάνωση».

Ικανοποίηση για τις πρώτες διώξεις

Οι πρώτες διώξεις για την υπόθεση που «βασανίζει» το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός και από την «πράσινη» ΠΑΕ υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός αυτό.

Οι αρχικές διώξεις αφορούν παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών και όπως αναφέρεται από την ΠΑΕ, αυτό δείχνει πως κάτι αρχίζει και κινείται γύρω από την υπόθεση.

Μάλιστα υπάρχει η αισιοδοξία πως σύντομα θα έχουμε και άλλες εξελίξεις γύρω από το θέμα και αναμένεται να φωτιστούν και νέες πτυχές από τη δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.