ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Χαρούμενος που ανανέωσα»

Χαορύμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του με το τριφύλλι, εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ κατά τη βράβευσή του σαν πολυτιμότερος του αγώνα με την Καλλονή.

Μπεργκ: «Χαρούμενος που ανανέωσα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν έχει… βαρεθεί να αναδεικνύεται MVP:

«Αυτό μου λέει και η κόρη μου. Τα παίρνει αγκαλιά όταν κοιμάται (τα βραβεία). Τώρα θα αρχίσω να δίνω και στο γιό μου μερικά για να γεμίσει το δωμάτιό του».

Για την δυσκολία που έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι σε «κλειστές» άμυνες:

«Είναι πιο δύσκολο απ’ ότι σε… ανοικτό ματς αλλά έχουν αρχίσει να το συνηθίζουμε και βρίσκουμε το δρόμο και σε αυτές τις περιπτώσεις».

Για το αν χαίρεται με την άφιξη του ατζέντη του την Δευτέρα (26/1) στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση της ανανέωσης του συμβολαίου του:

«Είμαι χαρούμενος από τη στιγμή που θα κάτσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι και θα ολοκληρωθεί η ανανέωση του συμβολαίου. Είναι κάτι που έχει τελειώσει εδώ και καιρό και απέμενε αυτό».

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με τις αναμετρήσεις απέναντι στην Ξάνθη και τον Πλατανιά για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, αντίστοιχα:

«Είναι δύσκολο το πρόγραμμα όταν υπάρχουν πολλοί αγώνες. Όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, θα πάμε να νικήσουμε τα ματς. Θέλουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα».

Για το πώς αισθάνεται που σε πολλούς αγώνες δεν του έχουν δοθεί πέναλτι:

«Σίγουρα θα έπρεπε να έχουμε πάρει πέναλτι αλλά έχουν συνηθίσει σε τέτοιος συνθήκες. Από την πλευρά μας προσπαθούμε για το καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.