ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκό διήμερο!

Μπορεί την Κυριακή να μην έχουμε αγώνες λόγω εκλογών, η Παρασκευή και το Σάββατο όμως είχαν «πράσινο» χρώμα, μετά τις νίκες του «τριφυλλιού» σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και πόλο.

Παναθηναϊκό διήμερο!

Η αρχή έγινε την Παρασκευή με το παιχνίδι για την Α1 βόλεϊ ανδρών, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ της Κηφισιάς στο κλειστό της Κυψέλης και άνοιξε τον «δρόμο» για ένα πολύ ωραίο διήμερο.

Το «πάρτυ» συνεχίστηκε με την σπουδαία νίκη των κοριτσιών στο μπάσκετ επί του Πρωτέα Βούλας, στον «Τάφο του Ινδού» και αμέσως μετά ακολούθησε και το παιχνίδι του ποδοσφαίρου με την Καλλονή στο «Απόστολος Νικολαϊδης», που «βάφτηκε» και πάλι πράσινο με το πολύτιμο γκολ του Μάρκους Μπεργκ.

Αλλά όχι. Δεν σταμάτησαν εδώ οι επιτυχίες. Η ομάδα του πόλο ανδρών έκανε την «δουλειά» της, με μία νίκη επί του Νηρέα Λαμίας στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας και η βραδιά έκλεισε ιδανικά με γυναικείο βόλεϊ.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο γήπεδο στα «Μεσόγεια», το «τριφύλλι» κέρδισε το Μαρκόπουλο και πήρε την νίκη με 2-3 σετ. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός έκανε το 5 στα 5, στους αγώνες που έδωσε ο σύλλογος την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ αύριο δίνει και ο «εξάστερος» τον δικό του αγώνα απέναντι στην Κηφισιά.

Πάμε λοιπόν για το 6/6 και για ένα γεμάτο τετραήμερο το οποίο ελπίζουμε πως θα κλείσει με μία ακόμα νίκη επί της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τους αγώνες που έδωσε ο σύλλογος:

Α1 Βόλεϊ Ανδρών: Παναθηναϊκός-Κηφισιά 3-1 σετ (20-25, 25-17, 25-16, 25-18)

Α1 Μπάσκετ Γυναικών: Παναθηναϊκός-Πρωτέας Βούλας 75-67

Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός-Καλλονή 1-0

Α1 Πόλο Ανδρών: Νηρέας Λαμίας-Παναθηναϊκός 7-12

Α1 Βόλεϊ Γυναικών: Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός 2-3 σετ (27-25, 17-25, 27-25, 9-25, 4-15)

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.