ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

«Τσίπρας ο οπαδός του Παναθηναϊκού»

Η ιταλική ιστοσελίδα «Corriere Dello Sport» αναφέρεται στην νίκη του Αλέξη Τσίπρα και στο γεγονός πως είναι οπαδός του Παναθηναϊκού.

«Τσίπρας ο οπαδός του Παναθηναϊκού»

Η ιταλική ιστοσελίδα έχει ως κεντρικό της τίτλο, «Τσίπρας, θριαμβεύει στην Ελλάδα ένας οπαδός του Παναθηναϊκού»και προσθέτει πως ο ίδιος ο Τσίμπρας το είχε δηλώσει αυτό σε συνάντηση που είχε πριν μερικούς μήνες με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι.

«Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, όπως ο ίδιος είχε παραδεχθεί σε δηλώσεις του, μερικούς μήνες, όταν είχε αναφερθεί στον Ματέο Ρέντσι».

«Είναι μία νίκη που γράφει ιστορία: ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του, το ριζοσπαστικό αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, θριάμβευσαν στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, φτάνοντας μία ανάσα από την αυτοδυναμία».

«Μία μεγάλη νίκη για τον Τσίπρα, ο οποίος έχει δηλώσει ο ίδιος ότι είναι φανατικός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού σε μία συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες».

Ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του τότε, είχε πει πως με τον Ρέντσι τους συνδέει η ηλικία και πως ο ίδιος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, με τον Ρέντσι να είναι υποστηρικτής της Φιορεντίνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ