ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Όταν έγραψε ιστορία ο Νίνης (Vid)

Ο Σωτήρης Νίνης σκοράρει ένα εκπληκτικό γκολ απέναντι στον Πανιώνιο και γίνεται ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας. Στις 27/1 του 2007, ήταν 16 ετών, 9 μηνών και 24 ημερών.

Όταν έγραψε ιστορία ο Νίνης (Vid)

Ημερομηνία ιστορική και για τον Παναθηναϊκό αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βίκτορ Μουνιόθ, «έβλεπε» στο πρόσωπο του μικρού Σωτήρη, έναν εκκολαπτόμενο ποδοσφαιριστή, με μεγάλες δυνατότητες.

Τον Δεκέμβρη του ’06 τον βάζει στο ματς των «πρασίνων» με το Αιγάλεω, όπου κάνει «παπάδες». Δύο σχεδόν μήνες μετά, ο Νίνης στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ. Ο Νίνης με το τέρμα αυτό, έγινε ο νεότερος σκόρερ της Α Εθνικής κατηγορίας, ξεπερνώντας τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος είχε σκοράρει σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών και 21 ημερών.

Δείτε το βίντεο με το γκολ του Νίνη:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ