ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μπες στη φάση»

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία μέσω του προφίλ της στο facebook, υπενθύμισε στον κόσμο της ομάδας, για το προνομιακό πακέτο εισιτηρίων για τα ματς με Πλατανιά, Παναιτωλικό και Ολυμπιακό.

«Μπες στη φάση»

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους για το οικονομικό πακέτο 3 αγώνων Πρωταθλήματος με αντιπάλους τους Πλατανιά (1/2), Παναιτωλικό (8/2) και Ολυμπιακό (22/2).

Το πακέτο αφορά τα Μέλη αλλά και σε όσους επιθυμούν να εγγραφούν τώρα στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά ισχύει έως τη διεξαγωγή της αναμέτρησης τους πρώτου αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά (1/2, 15:00)».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε περισσότερα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.