ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρεκόρ για Διαμαντίδη και επιστροφή Μάριτς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής την Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του top-16 της Euroleague, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα τεθούν αντίπαλες οι δύο ομάδες.

Ρεκόρ για Διαμαντίδη και επιστροφή Μάριτς

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα δουν επίσης και έναν παλιό γνώριμο, τον Άλεξ Μάριτς ο οποίος αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος την διετία 2010-2012 και βοήθησε ώστε η ομάδα να κατακτήσει την Euroleague και το πρωτάθλημα το 2011, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας την επόμενη χρονιά, με συμπαίκτη τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Επίσης ο Τζέιμς Γκιστ θα αγωνιστεί για 100η φορά στην διοργάνωση στον αγώνα απέναντι στην ομάδα από την Τουρκία.

Για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού θα είναι ακόμα μία μεγάλη βραδιά, καθώς θα πιάσει τον Κώστα Τσαρτσαρή στην 3η θέση της λίστας με τις περισσότερες συμμετοχές στην διοργάνωση και θα φτάσει τις 239 συνολικά, όλες φυσικά με την φανέλα του «εξάστερου». Ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρειάζεται και ακόμα δύο εύστοχα τρίποντα για να βρεθεί στην 7η θέση, φτάνοντας τον πρώην συμπαίκτη του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που αποσύρθηκε έχοντας 315.

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.345 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «Μήτσος» που είναι ήδη πρώτος σε κλεψίματα στην ιστορία της Ευρωλίγκα με 398, χρειάζεται ακόμα δύο ώστε να φτάσει τα 400 και να συνεχίσει να αυξάνει την διαφορά, από τον δεύτερο Θοδωρή Παπαλουκά, που έχει συνολικά 335.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.