ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Όμορφη βραδιά με τους χορηγούς»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός οργάνωσε μία πολύ ωραία εκδήλωση για τους χορηγούς της ομάδας που στηρίζουν τον σύλλογο.

«Όμορφη βραδιά με τους χορηγούς»

Το παρών στην εκδήλωση από την ομάδα του Παναθηναϊκού, έδωσαν ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πιστή στη φιλοσοφία της για οικογενειακό κλίμα σε όλα τα επίπεδα, διοργάνωσε μια ζεστή και όμορφη βραδιά με τους χορηγούς και υποστηρικτές της κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Με τον τρόπο αυτό ευχαρίστησε όλους όσοι συμπαρίστανται στη φετινή προσπάθεια διατρανώνοντας ταυτόχρονα το πνεύμα ειλικρινών σχέσεων κι εκτίμησης στο πλαίσιο μιας γόνιμης συνεργασίας.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλωστε είναι δεδομένο ότι χωρίς αυτά τα συστατικά δεν μπορείς να πετύχεις το παραμικρό.

Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία προς όλους να συζητήσουν σε διαφορετικό πλαίσιο αρκετά ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη εποχή, πάντα με κατεύθυνση τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων και τη δημιουργία πρόσφορου εδάφους για την ανάπτυξη συνεργιών».

pao-xorigoi-3
pao-xorigoi-6
pao-xorigoi-8

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.