Ποδόσφαιρο

Μέσα με Ξάνθη οι Πράνιτς και Κλωναρίδης

Με τους Πράνιτς και Κλωναρίδη παρόντες, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τον αγώνα ρεβάνς του κυπέλλου με την Ξάνθη στη Λεωφόρο.

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη (29/01/2015 – 19:00 ΟΤΕ Sport 4, Panathinaikos24.gr) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Μπούι προπονήθηκε ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Θρακιώτες, που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΤΕ.

Εκτός αποστολής ο προπονητής του τριφυλλιού, άφησε τους Μπαϊράμι, Σπυρόπουλο, αλλά και τους Νίνη και Κουτρουμπή που προπονήθηκαν κανονικά.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Exit mobile version