ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Από εμάς εξαρτάται»

Από την εικόνα που θα παρουσιάσει το τριφύλλι, θα κριθεί το ματς κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν το μεγάλο ματς.

Μποχωρίδης: «Από εμάς εξαρτάται»

Παράλληλα ο νεαρός γκαρντ, αναφέρθηκε στην αγωνιστική του ετοιμότητα, ενώ τόνισε πως παρά τις σημαντικές απουσίες, όσοι θα συμμετέχουν στο ματς, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι και πάλι έτοιμος να αγωνιστώ. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να μπούμε δυνατά από την αρχή για να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε πως οι απουσίες μας είναι σημαντικές, γιατί έχουμε ανάγκη κάθε παίκτη. Όσοι παίζουμε όμως, θα παίξουμε για τη νίκη παρά τις απουσίες μας».

Για τη Γαλατάσαραϊ: «Η Γαλατά δείχνει χαρακτήρα συνολικά. Εγώ θεωρώ πως το αποτέλεσμα θα κριθεί από εμάς και το πώς θα μπούμε στο παιχνίδι. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια από την αρχή μέχρι το τέλος για να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 31.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Αρόγιο: «Γνωρίζουμε ότι είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Γαλατά και θα τον προσέξουμε, όπως θα τους προσέξουμε όλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.