ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλουμε την στήριξη του κόσμου στην συνέχεια»

Ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την σημερινή εμφάνιση, ενώ παράλληλα ζήτησε την κόσμου για την συνέχεια.

«Θέλουμε την στήριξη του κόσμου στην συνέχεια»

Ο κόους της ομάδας μίλησε για την κακή διαχείριση του αγώνα και την κακή απόδοση της ομάδας, ενώ δεν θέλησε να πει κάτι για την αποβολή του Μέντες. Παράλληλα ζήτησε την στήριξη του κόσμου για την συνέχεια, παρά την απογοήτευση που υπάρχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά το 1-1 της Ξάνθης και έχοντας δει τι γίνεται στο Κύπελλο, θέλαμε να αποφύγουμε οποιαδήποτε έκπληξη. Δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα μέσα στο παιχνίδι από αυτά που είπαμε. Δεν δημιουργήσαμε τίποτα και θα έλεγα πως μετά την αποβολή, κάθως συγκεντρωθήκαμε σαν ομάδα αλλά δεν έφτανε. Δεν πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Κατεβάσαμε μια έμπειρη ομάδα για να το διαχειριστούμε σωστά. Η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι στιγμές που δεν θέλεις να σου συμβούν. Πρέπει να βρούμε την δύναμη. Αυτό είπα στα παιδιά, όταν δεν δουλεύουμε και δεν ματώνουμε δεν θα κερδίζουμε το παιχνίδι. Δεν ματώσαμε καθόλου και αυτό είναι άσχημο. Χάσαμε σήμερα με κατεβασμένα τα χέρια».
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τα παιδιά και αυτό που θα λέω είναι η νοοτροπία. Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία, δεν θα έλεγα όλοι μας. Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Έχουμε δρόμο, έχουμε αδυναμίες. Μόνο όταν δουλεύουμε όλοι μαζί, έχουμε δυνατότητες. Όταν υπάρχει η υποτίμηση του αντιπάλου μας κοστίζει και θα συνεχίσει αν δεν αλλάξουμε.
Θέλω να πω κάτι ακόμη. Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου αλλά τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν γιατί υπάρχει δρόμος ακόμη. Έχουμε δρόμο. Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να είμαστε κόσμιοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.