ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Εξουσιάζει στη ρακέτα…»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θεωρεί πως ο Γκάνι Λαβάλ θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ήταν μια απαραίτητη και αναγκαία προσθήκη.

«Εξουσιάζει στη ρακέτα…»

Ο έμπειρος κόουτς μίλησε στο panathinaikos24.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» και στέκεται στη… διαφορετικότητα του Λαβάλ σε σχέση με τα υπόλοιπα «5αρια» της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο panathinaikos24.gr ο Βαγγέλης Αλεξανδρής:

Για τον Γκάνι Λαβάλ:

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 18.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι δυνατός, αθλητικός παίκτης με εξαιρετικά σωματικά προσόντα, θα έλεγα, «εξουσιάζει» στη ρακέτα. Είναι μια απαραίτητη και αναγκαία προσθήκη γιατί με τους τραυματισμούς και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα.

Είναι μια σωστή κίνηση κατά τη γνώμη μου θα βοηθήσει, είναι ένα τελείως διαφορετικό «5αρι» από αυτά που έχει ο Παναθηναϊκός (Μπατίστα και Μαυροκεφαλίδη). Θα περίμενα να δω λίγο παραπάνω τα νέα παιδιά, τους Διαμαντάκο και Παπαγιάννη, αλλά οι υποχρεώσεις και το επίπεδο στο οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός δεν το επέτρεψαν».

Για το αν αλλάζει επίπεδο την ομάδα ο Νιγηριανοαμερικανός:

«Αλλάζει το επίπεδο σίγουρα, με τα προσόντα του και τη δυναμική του, αλλάζει σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της ομάδας. Ειδικά μέσα στη ρακέτα όπου με τους μαζεμένους τραυματισμούς του Παναθηναϊκού, θα έλεγα, ότι η ομάδα είναι «γυμνή».

Ο Γκιστ «αδικήθηκε» με την έννοια ότι είναι ένα «4αρι» που αρέσκεται να παίζει μακριά από το καλάθι και δεν είναι σέντερ. Θα βοηθήσει ο Λαβάλ και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και σε άμυνα και σε επίθεση».

Για το θέμα των τραυματισμών:

«Μια εκτίμηση βάση της εμπειρίας μου θα κάνω, χωρίς να θέλω και δεν είναι σωστό να κριτικάρεις συναδέλφους, ακούγονται πολλά για την σκληρή προπόνηση που κάνει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί τόσο πολύ σε μία ομάδα να υπάρχουν τόσες πολλές θλάσεις και όταν έπαιζα και όταν «κοουτσάριζα» ζήτημα είναι να είχαμε δυο-τρεις θλάσεις. Δεν μπορώ να ξέρω. Ίσως η εκγύμναση να είναι υπερβολική τι να πω. Ο Ιβάνοβιτς είναι άτεγκτος στη φιλοσοφία του, για το πώς πρέπει να γυμνάζεται η ομάδα, εκείνος ξέρει».

Για το αποψινό ματς με τη Γαλατά:

«Σίγουρα είναι τελικός, ωστόσο θεωρώ ότι η Γαλατασαράι δεν παίζει οργανωμένα, παίζει πιο πολύ άναρχα. Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί και θεωρώ ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το ματς».

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.