ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην αποστολή ο Αγγελόπουλος, μέσα και ο Νίνης

Μετά την απογευματινή προπόνηση, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Λεωφόρο και μέσα βρίσκονται οι Βασίλης Αγγελόπουλος και Σωτήρης Νίνης.

Στην αποστολή ο Αγγελόπουλος, μέσα και ο Νίνης

Στο Κορωπί το «τριφύλλι» έκανε την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Πλατανιά και εκεί προπονήθηκε και ο 18χρονος μέσος, Βασίλης Αγγελόπουλος που βρίσκεται τελικά στις επιλογές του Αναστασίου για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής.

Η έκπληξη πάντως έρχεται από την απουσία του Χρήστου Δώνη, ο οποίος χωρίς κάποιο πρόβλημα έμεινε εκτός.

Η προπόνηση άρχισε με ζέσταμα και συνεχίστηκε με ασκήσεις 5 εναντίον 2, ενώ στο φινάλε υπήρξαν ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και τακτικής.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Νίνη να είναι κανονικά μέσα, ενώ η έκπληξη έρχεται από την παρουσία του Αγγελόπουλου. Ο Νταβίντ Μέντες δεν υπολογίζεται καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός είναι επίσης ο Ντάνιελ Πράνιτς που ταλαιπωρείται από ίωση και οι Κουτρουμπής, Μπούι και Μπαϊράμι.

Στη διάθεση του κόουτς του «τριφυλλιού» βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Αγγελόπουλος Βασίλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.