ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Ας κερδίσουμε και εκτός έδρας»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μιλάει στο «Euroleague Greece» και τονίζει πως η ομάδα θα πρέπει να βρει τρόπο για να κερδίσει και εκτός έδρας, ενώ αναφέρεται και στην επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».

Μποχωρίδης: «Ας κερδίσουμε και εκτός έδρας»

Ο 21χρονος γκαρντ σχολιάζει τις απουσίες της ομάδας και δεν προσπαθεί να βρει δικαιολογίες, ενώ προσθέτει πως η άμυνα είναι το δυνατό όπλο του Παναθηναϊκού και είναι εκείνη που έδωσε και την νίκη απέναντι στην Γαλατάσαραϊ.

«Είμαστε μια ομάδα που εξαρτιέται πολύ από την άμυνα. Γι αυτό μας πιέζει ο προπονητής μας. Βρίσκουμε ενέργεια από εκεί. Μέσω της άμυνας πήραμε τη νίκη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.

Εδώ μας βοηθά πολύ ο κόσμος (ΟΑΚΑ). Δεν πιστεύω όμως πως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Όπως και να έχει, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να το λύσουμε και να κερδίζουμε εκτός έδρας. Δεν πιστεύω ότι μας επηρεάζει ποιος λείπει και ποιος όχι. Σίγουρα κάθε παίκτης είναι πολύτιμος, αλλά σε κάθε περίπτωση, όσοι είναι μέσα στο γήπεδο παίζουν για να κερδίσουν. Είτε λείπει ένας, είτε λείπουν πέντε», είπε αρχικά ο Μποχωρίδης και συνέχισε για τον τραυματισμό του και την επιστροφή στην δράση:

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 27.441 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όλο αυτό το διάστημα που έλειπα, έκανα πολλή δουλειά με τον γυμναστή για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι κάτι που ήθελα πολύ. Να γυρίσω στο παρκέ και να βοηθήσω την ομάδα, μέσα από την άμυνα που θα παίξω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.