ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Mybet: Κέρδισε 5€ για κάθε γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός!

Στοιχημάτισε στη Mybet σε μία ήττα του Ολυμπιακού στη Σούπερλιγκ και πάρε 5€ μπόνους για κάθε γκολ που δέχονται οι παίκτες του Περέιρα!

Mybet: Κέρδισε 5€ για κάθε γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός!
Στοιχημάτισε στη Mybet σε μία ήττα του Ολυμπιακού στη Σούπερλιγκ και πάρε 5€ μπόνους για κάθε γκολ που δέχονται οι παίκτες του Περέιρα!Μετά την τεράστια επιτυχία του «Ποιος θα κερδίσει τους Βαυαρούς» την περασμένη σεζόν, ήρθε η ώρα για την ελληνική εκδοχή της: «Ποιος θα κερδίσει τους Ερυθρόλευκους». Στοιχημάτισε σε μία ήττα του Ολυμπιακού στην Σουπερλίγκα και πάρε 5€ bonus για κάθε γκολ που θα δέχονται οι Ερυθρόλευκοι – ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα!
Είναι απλό: 1. Στοιχηματίστε τουλάχιστον 5€ σε μία ήττα του Ολυμπιακού (1X2 αγορά) στην Σουπερλίγκα 2. Θα σας επιβραβεύσουμε με 5€ Bonus για κάθε γκολ που δέχονται οι Ερυθρόλευκοι – ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα!

Όροι & Προϋποθέσεις Δύο τύποι στοιχηματισμού είναι έγκυροι για την προσφορά: μονό και παρολί με επιλογή 1X2 για ήττα του Ολυμπιακού στην Σουπερλίγκα. Ελάχιστο ποσό πονταρίσματος 5€. Τα 5€ bonus θα σας πιστωθούν για κάθε γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός στον αγώνα που στοιχηματίσατε ότι θα χάσει. Το bonus είναι ανεξάρτητο από την τελική έκβαση του αγώνα. Live και στοιχήματα σε σύστημα δεν είναι έγκυρα για αυτή την προσφορά. Μόνο το πρώτο σας στοίχημα που πληροί τις προϋποθέσεις θα μετρήσει για το bonus. Το ποσό του bonus θα πιστωθεί στον λογαριασμό του παίκτη μέσα σε 72 ώρες αφού τοποθετήθηκε το στοίχημα. Cash card παίκτες δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά. Το bonus πρέπει να πονταριστεί τουλάχιστον μία φορά σε στοιχήματα με απόδοση 2.00 και πάνω πριν γίνει οποιαδήποτε αίτηση για ανάληψη ή μεταφορά. Η Mybet δικαιούται να αλλάξει ή να σταματήσει την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή.Η απόφαση θα είναι οριστική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.