ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Playbet: Στοίχημα για τις γραβάτες των Τσίπρα – Βαρουφάκη

Η Playbet άνοιξε δύο ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα για τους Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Βαρουφάκη έχοντας ως κεντρικό θέμα τη γραβάτα

Playbet: Στοίχημα για τις γραβάτες των Τσίπρα - Βαρουφάκη
Η νέα κυβέρνηση από τις πρώτες κιόλας ημέρες της θητείας της έπεσε στα… βαθιά και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της απέναντι στους δανειστές, έχοντας αρκετά δύσκολη δουλειά. Ανεξαρτήτως όμως αν συμφωνεί κανείς ή όχι με την πολιτική που ακολουθεί δεν μπορεί να μην αντιληφθεί πως την ασκεί με έναν διαφορετικό τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονται και οι εμφανίσεις των Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Βαρουφάκη χωρίς γραβάτα τόσο στην ορκομωσία στο Προεδρικό Μέγαρο όσο και στα ευρωπαϊκά ραντεβού. H casual αμφίεση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών έγινε θέμα συζήτησης σε όλα τα Διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ και αισίως και… στοίχημα. Η Playbet που και στο παρελθόν μας έχει δώσει την ευκαιρία να στοιχηματίσουμε σε “παράξενα ειδικά στοιχήματα” στα πρότυπα των μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού άνοιξε προς στοιχηματισμό τα εξής δύο ερωτήματα: Θα φορέσει Γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στο 2015; Το Ναι πληρώνει 6.17, ενώ ως φαβορί παίζεται το “Όχι” σε απόδοση 1.09. Λέτε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργός της Ελλάδος να μείνει τόσο πιστός στις στιλιστικές του επιλογές; Πάντως όποιος αποφασίσει να τοποθετήσει το στοίχημά του στο συγκεκριμένο γεγονός θα πρέπει να συνυπολογίσει πως ο Τσίπρας τόνισε πως θα φορέσει γραβάτα μόνο αν υπάρχει συμφωνία με τους εταίρους.

Το δεύτερο ερώτημα είναι Στοίχημα Head2Head και έχει να κάνει με το “Ποιος θα φορέσει Γραβάτα τις περισσότερες Φορές μέσα στο 2015”. Οι επιλογές είναι “Γ. Βαρουφάκης” σε απόδοση 4.63, Αλέξης Τσίπρας σε απόδοση επίσης 4.63 και Ισοπαλία σε απόδοση 1.54.

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις και κάντε κλικ στην εικόνα για να στοιχηματίσετε

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.