ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημήτρης Στρατής

Μόνο τέρμα δεν έχει παίξει…

Συγκινητικός ο Κάρλος Ζέκα, «ανέβασε» τον Παναθηναϊκό στην επανάληψη τρέχοντας και για τον βαδιστή Ντάνιελ. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Μόνο τέρμα δεν έχει παίξει...

Στο -6 η διαφορά από την κορυφή και για να έχει σασπένς το ματς στη Λεωφόρο την μεθεπόμενη εβδομάδα εξυπακούεται ότι πρέπει να φύγεις με τρίποντο από το Ηράκλειο. Ο Αναστασίου έχει αποφασίσει φέτος «να ζήσει ή να πεθάνει» βασισμένος στις κροατικές «χελώνες» κι αν για τον Μλάντεν Πέτριτς τα γκολ κι οι ασίστ καμουφλάρουν την απίστευτη αδυναμία του να σπριντάρει, να  κινηθεί στο χώρο ζητώντας μπάλ,α απορούμε τι βλέπει ο κόουτς στον Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο μπλαζέ «χβράτσκι» για μια ακόμα φορά περιφερόταν χαλαρός στο χορτάρι, μόνο τα χέρια στη μέση δεν έβαλε! Η πλάκα είναι πως τα «άκουσε» ο φουκαράς ο Ατζαγκούν προς το τέλος του ματς από Μπεργκ (πολλά νεύρα σήμερα ο Σουηδός) και σία, παρότι ο Αφρικανός «έφαγε» το γήπεδο  προσφέροντας στηρίγματα στον συγκινητικό Ζέκα που (πάλι!) έκοβε κι έραβε!

Ο Πορτογάλος στον Παναθηναϊκό μόνο γκολκίπερ και αριστερό μπακ δεν έχει παίξει (ακόμα και… σέντερ φορ τον είδαμε προ διετίας όταν ο απίθανος Φάμπρι τον έβαλε να παριστάνει τον στράικερ σε εντός έδρας ματς με την Ξάνθη), ένας σύγχρονος Λουκανίδης για τον οποίο οι παλιοί έχουν να θυμούνται πόσο ποδόσφαιρο είχε μέσα του αγωνιζόμενος χωρίς πρόβλημα σ’ οποιαδήποτε θέση.

Στα επόμενα δύο 90λεπτα ο αρχηγός καλείται να υπερβάλλει εαυτόν αφού κάποιοι πρέπει να «σκιστούν» για να βρουν θέση στην 11άδα τα κροατικά «περίπτερα». Έχουμε την εντύπωση ότι ο Αναστόπουλος παρακαλά να είναι αμφότεροι βασικοί στο «Γεντί Κουλέ» σ’ ένα παιχνίδι που δεν θα είναι απλά «πόλεμος», αλλά… τρις χειρότερο! Εκτός κι αν πιστεύετε ότι δεν θα «δουλευτεί»  το ματσάκι ώστε ο ΟΗΕ του Περέιρα ν’ ανέβει Λεωφόρο με διαφορά που δεν θα τον αγχώσει ακόμα κι αν ηττηθεί!

Υ.Γ Αλλη μια επική εμφάνιση από τον cult Ηπειρώτη! Μην  λησμονήσουμε να τον χρίσουμε βασικό ΚΑΙ στα επόμενα ματς, να δούμε ποια άλλη «έμπνευσή» του απέμεινε για να μας κάνει να γελάσουμε. Ο «παλαιστής», τουλάχιστον, μπορεί να έχει χίλιους συν ένα τρόπους ν’ αστοχεί σε … τετ-α-τετ αλλά τον νιώθει ο αντίπαλος για τα καλά!

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ