ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Δύσκολη η τετράδα, αλλά…»

Μάχη μέχρις εσχάτων είναι αποφασισμένος να δώσει ο Παναθηναϊκός για να μπει στην τετράδα, σύμφωνα με τον προπονητή του, Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

«Δύσκολη η τετράδα, αλλά…»

Ο κόουτς των «πρασίνων» μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους για να καταφέρει να μπει στην πρώτη τετράδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Η απόδοσή μας δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο και ακόμα κι έτσι αν έρχονται οι νίκες είναι πολύ καλό για εμάς. Έχουμε φτάσει πάρα πολύ ψηλά και η μέχρι τώρα πορεία και η απόδοση της ομάδας μου δίνει εμένα το δικαίωμα να προσπαθώ να πιέσω την ομάδα μου να φτάσει ακόμα και μέχρι την τετράδα. Ξέρω ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο ξέρω ότι τουλάχιστον δυο ομάδες έχουν πλεονέκτημα έναντι του Παναθηναϊκού αλλά είμαστε τόσο ευχαριστημένοι που θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.