ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φιλικό για ευκαιρίες

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης» με αντίπαλο την Καλλιθέα, με τον Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιεί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με τον Παναιτωλικό.

Φιλικό για ευκαιρίες

Το μεσημέρι της Δευτέρας οι πράσινοι σε φιλικό που έγινε επικράτησαν με 2-0 της Καλλιθέας, με τον Χάρη Μαυρία να δείχνει πως είναι καλή κατάσταση, αγωνιζόμενος για 70 λεπτά.

Για τον Παναθηναϊκό σκόραραν οι Μπερίσα και Δώνης, ενώ δεν αγωνίστηκαν ούτε στο φιλικό οι Σπυρόπουλος και Μπαϊράμι.

Το πρώτο γκολ για το «τριφύλλι» ήρθε μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Σταματάκη, ο οποίος έκανε το μπάσιμο στην περιοχή από δεξιά και έδωσε στον Δώνη την κατάλληλη στιγμή για να ανοίξει το σκορ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 2-0 έγινε μετά από κακή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, καθώς μετά από ελεύθερο ο Μπερίσα βρέθηκε μόνος του με την μπάλα και έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας.

Στο σημερινό φιλικό πήραν ευκαιρίες και παίκτες από την ομάδα Νέων.

Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας: 

Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Κουτρουμπής (46′ Τζανουλίνος), Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μπούι (46′ Αγγελόπουλος Β’), Δώνης (70′ Μυρθιανός), Σταματάκης (70′ Αγγελόπουλος Γ’), Ντίνας, Μαυρίας (70′ Παπανικολάου), Μπερίσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.