ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εξαρτάται από τον Μαυρία»

Ο προπονητής της Σάντερλαντ, Γκας Πογιέτ, ανέφερε πως το μέλλον του Χάρη Μαυρία, μπορεί να είναι «ερυθρόλευκο», αν καταφέρει και το αποδείξει με τις εμφανίσεις του, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Εξαρτάται από τον Μαυρία»

Ο προπονητής των «μαυρόγατων» μίλησε στην «Sunderland Echo», τονίζοντας πως είναι ακόμα νωρίς να κριθεί ο Μαυρίας, καθώς αυτό θα πρέπει να γίνει αφού παίξει 5-6 παιχνίδια στην Ελλάδα.

«Εξαρτάται απ΄ αυτόν. Χρειάζεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Παίζοντας πολλά παιχνίδια θα τον βοηθήσει και θα τον βελτιώσει. Ο μόνος τρόπος να τον κρίνουμε είναι να τον δούμε να παίζει κανονικά σε τουλάχιστον έξι παιχνίδια. Προς το παρόν είναι αδύνατο», ήταν τα λόγια του Πογιέτ.

Παράλληλα στο δημοσίευμα αναφέρεται το χρονικό του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό, μέχρι το καλοκαίρι, τονίζοντας πως η πρόθεση της Σάντερλαντ είναι να τον έχει ξανά πίσω μετά τον Ιούνιο.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση ο Μαυρίας βρίσκεται και θα βρίσκεται συνεχώς υπό στενή παρακολούθηση από πλευράς των Άγγλων, με το ρεπορτάζ να επιβεβαιώνει επί της ουσίας, την πρόθεση του Πογιέτ να τον «δανείσει» για να μπορέσει να πάρει αγωνιστικά λεπτά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.