ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Έπεσαν τα αποθέματα ενέργειας»

Ο Παναθηναϊκός παραλίγο να χάσει ένα παιχνίδι στο οποίο είχε καταφέρει να πάρει μία διαφορά 20 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο και ο Τζέιμς Γκιστ μιλώντας στο Euroleague Greece, αναλύει τα αίτια.

Γκιστ: «Έπεσαν τα αποθέματα ενέργειας»

Ο Αμερικάνος άσος του «τριφυλλιού» τόνισε πως από ένα σημείο και μετά έπεσε η ενέργεια της ομάδας και μίλησε για την ικανότητα του Ερυθρού Αστέρα να «παλεύει» μέχρι το τέλος. Ο Γκιστ πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μάθει από τέτοια παιχνίδια και να διατηρεί τις διαφορές που παίρνει.

«Έπεσαν τα αποθέματα ενέργειας. Πρέπει να μάθουμε να τα διαχειριζόμαστε καλύτερα στη συνέχεια της διοργάνωσης. Χαίρομαι που πήραμε τη νίκη. Μακάρι να κερδίζαμε πιο εύκολα, γιατί ξέρω ότι μπορούσαμε. Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε την αντεπίθεση στο τέλος, αλλά μείναμε ενωμένοι και πήραμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Γκιστ.

«Είναι δύσκολο να παίζεις όταν έχεις τόσο μεγάλο προβάδισμα, ειδικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η αντίπαλη ομάδα θα αντιδράσει και έχει τον χρόνο να το κάνει. Ειδικά όταν μιλάμε για τον Ερυθρό Αστέρα, που είναι ένα σύνολο που παλεύει διαρκώς, ανεξαρτήτως του τι δείχνει ο πίνακας».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Νομίζω ότι είναι καλό που παίρνουμε τέτοιες διαφορές, αν και συνήθως τις χάνουμε. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να μάθουμε από όλο αυτό και σταδιακά να τις διατηρούμε. Όλα είναι θέμα συνέπειας».

Όσο για το παιχνίδι με την Μακάμπι που ακολουθεί: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Όχι μόνο αυτό απέναντι στη Μακάμπι. Κάθε αγώνας μετράει. Κερδίσαμε χθες (13/2) τον Ερυθρό Αστέρα και τώρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε το ίδιο απέναντι στη Μακάμπι, σε δύο εβδομάδες«».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.