ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

1o Mini Cup: Μετάλλια για τους «πράσινους» ποδηλάτες

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε από τα σωματεία Κρόνος & ΠΕΣΑ Αστέρας,αγώνας δρόμου για τις μικρές κατηγορίες στο Parking του Beach Volley, των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Φάληρο.

1o Mini Cup: Μετάλλια για τους «πράσινους» ποδηλάτες

Ο αγώνας είχε τρία σκέλη,ατομικό χρονόμετρο, 4x και δεξιοτεχνία,όπου θα προκρινόταν οι 16 καλύτεροι ώστε να περάσουν στον τελικό. Οι διοργανωτές είχαν στήσει μια άψογη πίστα για τους αγωνιζόμενους και ο καιρός ευνόησε όλη την διοργάνωση ώστε να τελειώσει με επιτυχία.

Από τον Παναθηναϊκό άλλη μία φορά, η Λυδία Μούτσιου στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα ήρθε 3η στην γενική κατάταξη αλλά 2η στα κοριτσάκια. Ο αδερφός της, Μαρτίνος, κέρδισε την 1η θέση στην γενική καθώς και στην κατηγορία των Παμπαίδων.

Είχαμε όμως και την συμμετοχή των δυο νεαρών,Διονύση Θεοδόση-Λαμπούδη στα Μίνι Μικρά και Προκόπη Μουτζουρέλη στα Μίνι Μεγάλα,οι οποίοι τερμάτισαν στην 5η θέση 7η θέση στις κατηγορίες τους!

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο νεαροί έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις τους,στην ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση αλλά στην νεαρή ομάδα μας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.