Ποδόσφαιρο

Με Αλαφούζο η προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού χωρίς κανένα πρόβλημα. Την προπόνηση παρακολούθησαν οι Αλαφούζος, Φύσσας και Βόκολος.

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (22/02/2015 – 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί. Ταυτόχρονα την προπόνηση παρακολούθησαν και οι Αλαφούζος, Φύσσας και Βόκολος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα δειπνήσει μαζί με την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Ο Μπαϊράμι απουσίασε με άδεια, ενώ ο Μπερίσα προπονήθηκε ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Πειραιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο καθώς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μαυρίας.

Όπως είναι φανερό εκτός αποστολής έμειναν οι Κουτρουμπής, Δώνης, Μαρινάκης, Σταματάκης, Μπερίσα, Ντίνας και Σπυρόπουλος.

Exit mobile version