Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Μεγάλη νίκη σήμερα»

Ο Τάσος Λαγός στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση της ομάδας ενώ κατέκρινε και τα επεισόδια που έγιναν.

Ο Τάσος Λαγός ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι. Δυνατός στις μονομαχίες, πάντα πρώτος στην μπάλα και το σημαντικότερο έδωσε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη σήμερα για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό. Νομίζω το δείξαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν έχεις πάθος και δύναμη δεν μπαίνεις να παίξεις.

Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε. Όπως κάθε ομάδα και ο Ολυμπιακός έχει κάποια δυνατά σημεία, δουλέψαμε πάνω σε αυτά, είχαμε αναλύσει καλά το παιχνίδι και μας βγήκε στο γήπεδο»

«Την έχουμε πατήσει, να βάζουμε γκολ και να μένουμε πίσω ή να δεχόμαστε γκολ. Το διαχειριστήκαμε σωστά, πετύχαμε κι άλλο γκολ και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Όλες τις ομάδες μέσα στη Λεωφόρο τις πιέζουμε πολύ. Ο Ολυμπιακός είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα αλλά δεν υπάρχει ως δικαιολογία η κούραση».

«Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι το τέλος, με στόχο να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα περιμένουμε κάποια γκέλα του Ολυμπιακού»,  «Δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο», κατέληξε για τα επεισόδια που έγιναν.

Exit mobile version