ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Τσίπρα και Κοντονή

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος Κοντονής πραγματοποίησαν την συνάντηση τους και πλέον περιμένουμε τις αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Τσίπρα και Κοντονή

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην Κ.Ο του Σύριζα και εκεί ο υφυπουργός αθλητισμού εξέφρασε στον Πρωθυπουργό τις σκέψεις του και τις αποφάσεις του για το θέμα της βίας, μετά και τα χθεσινά γεγονότα.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας, έχει δώσει το ελεύθερο στον υφυπουργό ώστε να πάρει μέτρα για την καταπολέμηση της βίας.

Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού τελικά τα είπαν στην Κ.Ο.

Αυτή την στιγμή ο Σταύρος Κοντονής έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της Super League και αυτόν της Football League, ώστε να γίνει γνωστό το τι μέτρα θα παρθούν.

Περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις για να μάθουμε τι θα γίνει ακριβώς με τα πρωταθλήματα, αλλά και τις υπόλοιπες αποφάσεις…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ